Skip to content

14 juni The Future of Metal bij SJW Wassenaar

7 juni 20142 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 14 juni is het weer zover, de Metal avond van wassenaar. Het is alweer een tijdje geleden dat we in wassenaar ouderwets los konden gaan. Dus organiseert het SJW Wassenaar speciaal voor jullie weer een avondje knallende Metal.

De bands van deze avond zijn:

Meadows
Gevormd in de winter van 2013, achter de molens in de polders van Zoeterwoude. Meadows is een kwartet dat zich erop focust het publiek gebroken, bebloed en met een permanente gehoorbeschadiging achter te laten. Beter bekend als de beste poldercore band op aarde, en de enige. Met invloeden van Hatebreed, Nails, The Acacia Strain, Suicide Silence, Whitechapel, Black Tongue, As I Lay Dying, gaan deze gasten voor een knallende avond zorgen.

Contorted Mind
Contorted Mind is een brutal death metal band die is opgericht eind 2013. Beïnvloed door veel bands zoals, Defeated Sanity, Abominable Putridity, Coprocephalic, I Chaos en ga zo maar door. De band die streeft ernaar een ervaring te bezorgen die je niet snel zal vergeten.

Firestriker
Opgericht in de lente van 2012. Paris Vanity op vocals, Maxwell op de gitaar, Chris Vanity op de bass and Sacha Black houdt het pandemonium samen op de drums. Firestriker levert alles wat je hart maar begeerd, van exceptionele gitaarriffs tot intense vocals tot de donderende drums.

Thuig
Thuig is een crossover thrash band uit Tilburg / Gilze. Met humoristische teksten proberen zij belangrijke boodschappen over te brengen.
Ook deze gasten gaan ervoor zorgen dat je deze avond niet snel zal vergeten, of dat nu een goed of een slecht ding is.

Dus kom langs en ga los op de Metal avond van wassenaar. Want één ding is zeker, een relaxte avond wordt het hoe dan ook.

Entree: gratis
Biertje: 2,- euro
Aanvang: 20:00
Adres: Dr. Mansveltkade 9, Wassenaar

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top