Skip to content

Afscheidsreceptie dr. Schaepman

7 juni 20142 minute read

Wassenaar – Dr. George Schaepman neemt afscheid van zijn patiënten. Na ruim dertig jaren huisarts te zijn geweest breekt een nieuwe fase in zijn leven aan.

George is altijd gewoon gebleven, geen opsmuk. Hij was een beetje een dorpsdokter als je dat in Wassenaar kunt zeggen, hij kende iedereen. In al die jaren als huisarts heeft hij velen bijgestaan in medische zaken, in lief en leed. Vroeger was dat 7 dagen in de week, 24 uur per dag zo nodig. Hij draagt de praktijk over aan dr. Molenaar, die afgelopen jaren al actief was in de praktijk, voor vele patiënten geen onbekende meer.

Ter gelegenheid van zijn afscheid wordt er een receptie gehouden. U bent van harte welkom tijdens de afscheidsreceptie op dinsdag 24 juni a.s. van 16.00 tot 18.00 uur. De receptie wordt gehouden in Huize Willibrord, Poortlaan 20 te Wassenaar alwaar volop gelegenheid is, onder genot van een drankje, afscheid van hem te nemen. Bent u van plan naar de afscheidsreceptie te komen? Dat stellen we zeer op prijs! Omdat we graag willen weten op hoeveel mensen we mogen rekenen, verzoeken wij uw komst even door te geven d.m.v. een briefje met het aantal personen aan het adres ‘Huisartenpraktijk Schaepman, Hofcampweg 65, 2241 KE Wassenaar’ of per e-mail: praktijkschaepman@gmail.com. Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 22 juni 2014.

Komt de gedachte aan een cadeautje bij u op? Dan zou een bijdrage hieraan gewaardeerd worden. Zoals u allen weet fietst hij graag en van de totale opbrengst kan een mooi passend cadeau namens ons allen worden aangeschaft. U kunt uw bijdrage in een envelop in een gereed staande bus deponeren of overmaken op rekeningnr. NL36RABO0147424178 t.n.v. I.E.E. Vosters. Vergeef ons deze vrijpostigheid. Maar u kunt hen uiteraard ook gewoon veel geluk en een goede gezondheid toewensen.
Het organisatiecomité

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top