Skip to content

Word Vrijwilliger week 24 2014

9 juni 20142 minute read

Wassenaar – Ga je graag op vakantie? Of een dagje er op uit? Mensen met een lichamelijke beperking of kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zouden dat ook graag willen. Vrijwilligers kunnen hier het verschil maken. Ben jij zo’n vrijwilliger?

* Vrijwilliger sociale contacten (vacaturecode A 37): Ga voor de Zonnebloem op bezoek bij langdurig zieken en lichamelijk gehandicapten. Klikt het? Begeleid hen ook tijdens de Zonnebloem vakanties en – uitstapjes.
* Maatje voor een kind (Vacaturecode A 062): “Dank je wel voor de leuke dag” is het motto van de stichting die begeleiders zoekt voor kinderen in probleemsituaties. Ben je 21 jaar of ouder? Misschien wil jij dan een kind van 5-18 jaar een leuke dag bezorgen (uitstapje, knutselen, gezellige dingen doen)? Verklaring omtrent gedrag vereist.
* Vrijwilliger Boodschappenservice (vacaturecode A 045): Wie wil voor zieken of ouderen in Wassenaar die dat zelf niet kunnen, boodschappen doen (met de eigen auto)?
* Stervensbegeleiding (vacaturecode A 039): Wie maakt het voor mensen mogelijk om vredig in hun eigen omgeving te kunnen sterven? Je steunt zowel de stervende als de familie in deze moeilijke tijd. Opleiding/training voorzien.

Meer weten over deze of een andere vrijwilligersvacature? Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30 – 12 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Vrijwilligersprijzen
Tot 1 juli kunnen organisaties en particulieren hun meest gewaardeerde vrijwilligers opgeven voor de onderscheiding “Vrijwilliger van het Jaar 2014” en de “Make a Difference Award 2014” (vrijwilligers tot 30 jaar). Ken je zo’n kanjer die onmisbaar vrijwilligerswerk doet in de zorg, bij jouw vereniging, voor de sport, voor het goede doel, bij evenementen enz. enz.? Meld hem of haar nu aan via www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Nieuw
Nu ook korting op vertoon van je vrijwilligerspas bij Natuurdrogist Anneke in de Gravestraat 4. Ga voor een overzicht van de bijna 90 kortingen voor vrijwilligerspashouders naar de website van de Vrijwilligerscentrale

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top