Skip to content

WK voetbal kijken op groot scherm

10 juni 20142 minute read

Wassenaar – Aanstaande vrijdagavond 13 juni om 21.00 uur is de eerste voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal. Wint Nederland van Spanje met een tactiek van verdedigen en counteren. Of zijn de Spaanse balkunstenaars met hun tikkie-takkie ons de baas. Spannend wordt het in ieder geval.

Bij Scouting van Woesik delen we met elkaar en met iedereen die dat wil deze spanning. In een Oranje gekleurde arena kijken we de wedstrijd. We hebben al meerdere aanmeldingen van echte Oranje fans. En bij winst volgt een polonaise. Kortom, het is gezellig bij Van Woesik. Ja, ook Scouts houden van voetbal en houden van Oranje.

Onze grote botenloods is veranderd in een oranje arena met ruim 200 zitplaatsen en nog vele staanplaatsen. In de loods kijken we de wedstrijd Nederland-Spanje op een groot scherm en wij zorgen voor iets lekkers tijdens de wedstrijd. Daarnaast kunt u drankjes kopen voor € 1,00. Lijkt het u wat, twijfel dan niet. De toegang is gratis. En u zit tussen allemaal Oranje fans. Iets wat thuis niet altijd zo is. En bij Van Woesik delen we gezelligheid. Bij ons mag iedereen zich zelf zijn. Verkleed, oranje, spijkerbroek, toeters, zingen, noem het maar op. Alles kan en mag. Komt u ook? U bent van harte welkom vanaf 20.30 uur. Neem uw voetbalvrienden mee. Wij hebben er veel zin in om er samen met u een Oranjefeestje van te maken.

Tags

VoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top