Skip to content

8e Den Haag Strand Marathon (de Zomerversie) v/h de Zwarte Marathon

11 juni 201458 second read

Wassenaar – Op zondag 13 juli a.s. is weer de start van de 8e editie van de Den Haag strand Marathon (ook van de estafette).

De Den Haag Strand Marathon is een liefdadigheidsactiviteit van Lions Club Den Haag I, Stichting Helpt Lions Helpen (ANBI status) en Stichting Den Haag Marathon, in samenwerking met the Hague Road Runners, sponsors en vrijwilligers. De opbrengst van de marathon is voor het Lions kinderfeest, het organiseren van uitjes en andere extra activiteiten voor kinderen in de Haagse omgeving met een lichamelijke of meervoudige beperking in de leeftijd van 6 tot 20 jaar van de stichting Middin (voorheen Steinmetz | De Compaan), waar de Lions Club Den Haag 1 al meer dan 30 jaar innige banden mee heeft.

De start is om 16:30 uur bij het Clubhuis van the Hague Road Runners (HRR), Groenendaal 11 te Wassenaar, langs de duinen, over het strand via Scheveningen, Wassenaar en Katwijk naar Noordwijk, daar keren en dan weer terug. Dick van Es, lid van de HRR en loper van ruim 180 marathons en ultralopen, geeft het startsein.
Bram van der Tas, Manager Jeugd van Middin, reikt de prijs uit aan de winnaar.

Voor meer informatie en inschrijven: www.denhaagstrandmarathon.nl

Tags

Den HaagMarathonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top