Skip to content

Boekenmarkt Amnesty dit jaar in Leidschendam

11 juni 20142 minute read

Wassenaar – De bekende jaarlijkse boekenmarkt van Amnesty International Voorschoten/Wassenaar wordt dit jaar gehouden van 10 tot en met 13 juli in de voormalige showroom van Motorhuis in Leidschendam. Vanaf 18 juni kunt u hier boeken brengen die het waard zijn nog door iemand anders te worden gelezen.

De jaarlijkse boekenmarkt van Amnesty International is bekend vanwege een groot aanbod van mooie en soms unieke boeken, goed gesorteerd op onderwerp en schrijver. Wij prijzen ons gelukkig dat we dankzij de medewerking van Motorhuis dit jaar toch een ruimte hebben gevonden om onze boekenmarkt te organiseren.

Om er een geslaagde markt van te maken, hebben we veel boeken nodig. Al heel wat boeken zijn verzameld. Maar we hebben er nog veel meer nodig om iedereen straks gelukkig te kunnen maken met nieuwe aanwinsten. En veel verkochte boeken betekent ook dat we weer een mooie opbrengst, vorig jaar bijna € 20.000,-, over kunnen maken aan Amnesty International.

Inleveren van boeken
U kunt uw overtollige maar verkoopbare boeken van woensdag 18 juni tot en met zaterdag 5 juli brengen op het adres waar de markt wordt gehouden: Veursestraatweg 280b in Leidschendam. U bent in die periode welkom op iedere dinsdag- en vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en iedere woensdag en zaterdag tussen 9.00 en 14.00 uur. We nemen geen encyclopedieën en schoolboeken in. Tientallen vrijwilligers sorteren nauwkeurig alle ingebrachte boeken. Dat zorgt er voor dat u net als andere jaren gericht kunt zoeken op genre en namen van schrijvers.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top