Skip to content

Groot nieuws van Zorgboerderij Oliehoek

11 juni 201437 second read

Wassenaar – Op 2 juni jongstleden is ons eerste Lakenvelder kalfje geboren. Het is een prachtig exemplaar met een perfect getekend hagelwit laken om haar zwarte middeltje. Moeder en dochter maken het uitstekend. Inmiddels hebben we al veel van deze prachtige baby’s mogen verwelkomen in onze koeienfamilie.

Een hele bijzondere was het rood witte dametje, dat op speciaal verzoek van de plaatselijke, zeer vrijgevige grootgrutter, ‘Appie’ genoemd is. Op zaterdag 7 juni was er nòg een hoogtepunt op ons bedrijf. De Federatie Landbouw en Zorg heeft ons opnieuw het kwaliteitskeurmerk toegekend. Dit betekent dat wij voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden aan zorgboerderijen. Tevens geeft dit keurmerk aan dat de federatie achter onze manier van cliëntenbegeleiding staat.

Een kroon op al ons harde werk!

Tags

OliehoekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top