Skip to content

Naomi te gast bij Midvliet FM

12 juni 20143 minute read

Wassenaar – Op zondag 15 juni om 12:30 uur komt Naomi naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe single ‘Ik kan jou vergeten’ te laten horen.

De uit Leiden afkomstige zangeres Naomi heeft één grote passie en dat is zingen! Zij stond al als klein kind op de planken, o.a. bij het ‘Kinderen voor Kinderen Songfestival’.

In april 2010 komt Naomi met haar eerste single “Als Een Engel”. De videoclip stond enkele maanden in de Verzoekparade van TV Oranje en is uiteindelijk op nummer 1 geëindigd in de Top 1000 van 2010. Als Naomi in juni van dat jaar is geslaagd voor haar havo diploma, besluit zij zich daarna volledig te gaan richten op haar zangcarrière.

Naomi wordt benaderd door Hans Tiger Smits, tekstschrijver van o.a. André Hazes, die graag een nummer voor haar wil schrijven. Het wordt een Engelstalig nummer met als titel ‘Give Me A Reason’. Martin Sterken die het nummer heeft geproduceerd, kwam op het idee om hetzelfde nummer van een Nederlandstalige tekst te voorzien.
Het nummer, dat uiteindelijk de titel ‘Helemaal Compleet’ kreeg, bleek zo verassend dat werd besloten beide tracks uit te brengen. Op 25 augustus 2011 was de releasedatum van deze singles. De single ‘Helemaal Compleet’ heeft uiteindelijk vier weken in de Dag Top 5 gestaan van Radio NL.

Op vrijdag 13 april 2012 wordt Naomi uitgekozen door René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling als één van de tien finalisten voor de Toppers Halftime Show. Naomi doet auditie met het nummer “Que Sera Sera”.

Op 26 mei 2012 komt Naomi met een verrassende nieuwe single “Siempre Mañana”. Dit keer is gekozen voor een Engelstalig nummer met Spaanse accenten. Naomi is zeer trots op het eindresultaat en de opbrengst van deze single komt ten goede aan de Stichting Stop Hersentumoren.

In de zomer van 2012 wordt Naomi benaderd door de Haagse zanger John Medley die graag met haar een nummer wil opnemen. Na het beluisteren van de demo is Naomi gelijk enthousiast en zij besluit samen met John de studio in te gaan bij zanger/tekstschrijver Peter van Kesteren. De release van “Verboden Liefde” is in oktober 2012 gevierd met een groot feest waarbij Rein Mercha de single heeft uitgereikt.

Naomi doet in februari 2013 mee met de audities van het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen en weet uiteindelijk door te komen tot en met de tv-audities. Het publiek is erg enthousiast en ook het jury commentaar van Gerard Joling, Danny de Munk, Roxeanne Hazes en Dré Hazes is zeer positief. Uiteindelijk heeft Naomi de finale niet gehaald, maar zij is na deze periode wel een ervaring rijker en is haar passie voor de Nederlandstalige muziek nog groter geworden!

Naomi besluit om verder te gaan in het Nederlandse lied.
De Spaanse klanken van “Siempre Mañana” voelen bij Naomi zo goed, dat zij besluit in deze stijl een Nederlandstalige single uit te brengen.
Naomi komt opnieuw in contact met Peter van Kesteren die voor haar het nummer ‘Een Zwoele Nacht’ produceert.
Na de release van deze single krijgt Naomi nog meer bekendheid in het land en er volgen diverse tv-opnames zoals Hart voor Muziek, Meer Hollands, Lucky Joe TV en Toppers van Oranje.

Naomi is een jonge enthousiaste artiest met een groot doorzettingsvermogen! Met haar kristalheldere stemgeluid weet zij zich te onderscheiden van veel vrouwelijke talenten. Niet alleen haar zangkwaliteiten, maar ook haar spontane en positieve uitstraling worden zeer gewaardeerd en blijven niet onopgemerkt.
Zij heeft een zeer breed repertoire bestaande uit Top 40, Dance-Classics, Engelstalige- en Nederlandstalige nummers.

Op zondag 15 juni om 12:30 uur kun je nader kennismaken met Naomi en natuurlijk hoor je haar muziek.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top