Skip to content

Shockwave Centrum Rijnland van start!

12 juni 20142 minute read

Wassenaar – Veel mensen kampen met chronische pijnklachten aan schouderpezen, slijmbeurzen, achillespezen, ellebogen, hielen, handen, voeten en knieën. Shockwave ™ is een nieuwe methode voor behandeling van chronische pijnklachten aan spieren, pezen of gewrichtskapsels. Dankzij Shockwave zijn veel van deze patiënten na enkele behandelingen pijnvrij, zelfs als ze al geruime tijd zonder al teveel resultaten behandeld worden bij fysiotherapeuten of artsen! Shockwave Centrum Rijnland” gaat op 16 juni 2014 van start.

Hoe werkt het?
Shockwave werkt net als de apparatuur waarmee nierstenen worden vergruisd, alleen dan in het klein. De pijn wordt vaak veroorzaakt door minimale kalkafzettingen in pezen en gewrichtskapsels, die in enkele behandelingen eenvoudig worden vergruisd. In de meeste gevallen is de patiënt daarmee pijnvrij en kan weer soepel bewegen! Met name bij chronische spier-en peesklachten blijkt Shockwave bijzonder effectief te zijn.

Shockwavecentrum Rijnland
In de regio is Rosalie Kolijn één van de eerste fysiotherapeuten die beschikt over deze apparatuur en de vereiste opleidingen. Inmiddels zijn enkele tientallen patiënten succesvol behandeld. De Shockwave praktijk is een onderdeel van Kolijn Fysiotherapie en is gevestigd in sportschool Fit for all aan de Molenlaan 35A te Voorschoten.

Meer informatie
Rosalie Kolijn Tel: 06-47199949/ e mail: info@kolijnfysiotherapie.nl/
website: www.kolijnfysiotherapie.nl

Meer informatie over Shockwave therapie vindt u via www.kolijnfysiotherapie.nl en de Nederlandse Vereniging voor Muskuloskeletale Shockwave Therapie via www.nvmst.nl. Deze websites zijn ook bijzonder informatief voor patiënten.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top