Ga naar hoofdinhoud

Afvalinzameling vanaf 16 juni

13 juni 201437 second read

Wassenaar – Vanaf maandag 16 juni heeft Avalex routes anders ingericht. Hierdoor kan het zijn dat zij op een ander tijdstip langskomen dan u gewend bent. Zet daarom uw minicontainer op de aanbieddag op tijd buiten.

Aanbiedregels
– Zet uw minicontainers op de aanbieddag voor 7. 30 uur aan de straatkant.
– Plaats geen afval naast de minicontainers.

Minicontainer niet geleegd?
De medewerkers van Avalex rijden op de aanbieddag van 7.30 uur tot 16.00 uur in uw gemeente. Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw minicontainer na 16.00 uur nog niet is geleegd dan kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum via 0900-0507 (lokaal t ar ief ) of info@avalex.nl of stuur een bericht via Twitter: @Avalex_nieuws

Vragen?
Kijk op www.avalex.nl of bel 0900-0507 (lokaal tarief).

Tags

AvalexWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top