Skip to content

Kasteel tuinconcert met Laura Fygi

13 juni 20142 minute read

Wassenaar – Een artiest welke op de allergrootste podia in vrijwel alle wereldsteden heeft gestaan, zal dit jaar zorgen voor een bijzonder Jazz concert in de tuin van Kasteel de Wittenburg. Op 6 juli zal het fraai uitgelichte kasteel als decor dienen voor Laura Fygi en haar combo. Deze artieste van formaat die wereldwijd op vooraanstaande podia heeft opgetreden, verzorgt een sfeervol, zomers jazzconcert voor u met het prachtige kasteel als decor. Chef-kok Jan-Willem Rietveld draagt deze avond zorg voor de culinaire invulling. Er zal een walking diner geserveerd worden met na afloop van het concert een feestelijk grand-dessert buffet.

Minstens zo spectaculair is het daaropvolgende tuinconcert. Ter ere van het 115-jarig bestaan van het kasteel en de 110e verjaardag van het Residentie Orkest is het groot feest bij De Wittenburg. Een unieke aangelegenheid die op 31 augustus 2014 gevierd zal worden. Maar liefst 45 orkestleden van dit vooraanstaande Nederlandse symfonieorkest brengen bijzondere muziek ten gehore van Mozart, Ravel en Bartok.

Wilt u graag meer weten over de concertreeks van Kasteel de Wittenburg? Kijkt u dan op de website www.wittenburg.nl. Ook kunt u hier eenvoudig uw kaarten voor de door u gewenste concerten bestellen. Parkeren en gebruik van de garderobe is voor gasten van de Wittenburg uiteraard kosteloos.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top