Skip to content

Sylvia Smit te gast bij Midvliet FM

13 juni 20143 minute read

Wassenaar – Op zondag 15 juni om 13:10 uur komt Sylvia Smit naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe single ‘Give you love’ te laten horen.

Al van jongs af aan is Sylvia Smit al geboeid door muziek en vind zij het leuk om te zingen. Maar eerst heeft zij haar aandacht gegeven aan het opvoeden van haar twee kinderen die inmiddels volwassen zijn. In deze tijd zong zij al wel liedjes in voor projecten van basisscholen.

Sylvia zong eerder al in verschillende bands maar kon daar in niet helemaal zijn wie ze wilde zijn en besloot vier jaar geleden solo te gaan.

Zijn maakte haar eerste Nederlandstalige single ‘Antonio’ in april 2012.
In dat zelfde jaar kwam zij ook met het Nederlandstalige single ‘Hasta la Vista’, een vrolijk zomers en Mexicaans getint liedje en ‘Jouw lieve lach’. Haar platen werden goed ontvangen. Dit nummer werd ook uitgezonden met de videoclip in de voormalige Nederlandse Antillen.

Tussendoor heeft zij nog covers uitgebracht van onder andere ‘C’est la vie’ en ‘There’s a guy works down the chip shop’. Met kerst 2013 kwam Sylvia met een cover ‘Jingle bells’ en haar eigen nummer ‘When it’s Christmas time’. Dit betekende voor haar een omslag. Ze besloot een andere richting in te gaan wat haar muziekstijl betreft.

Met het uitbrengen van een Engelstalige nieuwe single heeft Sylvia Smit weer een hoofdstuk aan haar muzikale carrière toegevoegd. Met de release van deze nieuwe single bewijst deze Volendamse zangeres dat ze van vele markten thuis is. Sylvia Smit is in binnen- en buitenland al lang geen onbekende meer. Op Gran Canaria is zij in de diverse (feest)cafés kind aan huis en treedt er meer dan regelmatig op. Ook in Nederland weet zij het publiek te raken tijdens de optredens.

Op dit moment werkt zij aan een Engelstalig album en hoopt deze dit jaar nog uit te brengen. Voor actuele zaken is Sylvia ook te volgen via Facebook en natuurlijk kun je alles van het heden en verleden rustig nalezen op www.sylviasmit.com.

Op zondag 15 juni om 13:10 uur kun je nader kennismaken met deze Volendamse zangeres en natuurlijk hoor je haar muziek.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top