Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarders.nl samen met Florein Zorg nieuwe hoofdsponsor Badmintonclub Wassenaar

13 juni 20142 minute read

Wassenaar – Na 4 jaar lang Apotheek Langstraat als hoofdsponsor te hebben gehad, is het Badmintonclub Wassenaar gelukt om niet 1 maar 2 sponsors aan zich te binden. De verbintenis zal lopen voor de aankomende 2 seizoen 2014-2015 en 2015-2016.

De afgelopen 4 jaar was Apotheek Langstraat de hoofdsponsor van onze vereniging. Na die 4 jaar gaan we in een goede harmonie uiteen en zijn we als vereniging blij en tevreden met Apotheek Langstraat. Een bedankje voor hun bijdrage aan onze vereniging is zeker op zijn plaats.

Op zoek dus naar een nieuwe hoofdsponsor. Hoewel het economisch gezien geen gouden tijden zijn is het toch gelukt de begrote sponsorbijdrage binnen te halen. Weliswaar met een iets aangepast contract waardoor het mogelijk werd om twee sponsoren aan ons te binden.

De nieuwe sponsoren zijn Florein Zorg BV en Wassenaarders.nl. Beiden hebben een contract voor twee jaar ondertekend. Als bestuur zijn we daar erg blij mee.

Nieuwe clubkleding
Nieuwe sponsoren staan in directe relatie met nieuwe clubkleding. De inmiddels 4 jaar oude gele polo’s worden vervangen door meer eigentijdse shirts in ‘onze’ geel-zwarte kleuren. De shirts zijn gemaakt uit 100% polyester high-elastic ClimaTec. De nieuwe kleding wordt voorzien van het nieuwe BC Wassenaar logo en de sponsornamen Florein (op de voorzijde) en Wassenaarders.nl (op de achterzijde). Op de ene mouw komt het webadres van onze vereniging te staan, op de andere mouw komt LJ Sport met een reclame uiting. Daarmee is gelijk de derde (sub)sponsor genoemd.

Tags

BadmintonSponsorWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top