Skip to content

Ontwikkelaars Seepje te gast bij Midvliet

15 juni 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 22 juni om 12:30 uur zijn Melvin en Jasper te gast in Kakafonie bij Midvliet. Melvin en Jasper zijn twee 22-jarige studenten met een passie voor wassen. Ze zijn trots op hun product: Seepje, hét natuurlijke fairtrade wasmiddel! Seepje maakt wassen leuk door de natuurlijke waskracht haar werk te laten doen en door zacht te zijn voor kleding, natuur en huid.

De huidige producten bestaan uit een Nepalese vrucht waarvan de schil bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep afstaat, en zijn inmiddels verkrijgbaar bij 73 winkels van onder andere Marqt, WAAR, D.I.O., en de Wereldwinkel. Hoe natuurlijk wil je het hebben?

Daarbij zijn ze een crowdfunding campagne gestart waarmee ze 10.000 euro proberen in te zamelen. Zo kunnen ze Seepje vloeibaar maken en nóg meer mensen met Seepje laten wassen zodat we samen de wereld schoner én mooier kunnen maken.

Hun positieve impact is zichtbaar in Nepal en Nederland. Zo worden de verpakkingen ingepakt door een sociale werkplaats in Arnhem, en werken ze in Nepal met de leverancier aan betere werk- en leefomstandigheden en natuurbehoud.

Melvin en Jasper zijn nu pas vier van de acht weken onderweg en staan al op 66% financiering! Je kunt de campagne en het filmpje bekijken via www.oneplanetcrowd.nl/project/seepje of kijk op www.seepje.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top