Skip to content

Zeer geslaagd D2 pinkstertoernooi in Hameln

15 juni 20143 minute read

Wassenaar – Blauw-Zwart D2 heeft het leuke seizoen op een gezellige manier afgesloten in het Duitse Hameln. Op vrijdag gingen de jongens met de vele ouders (camping/hotel/appartement in de buurt) en begeleiders richting Duitsland. Na een zware nacht in de jeugdherberg (een paar uurtjes maar geslapen) zat Blauw-Zwart D2 zaterdagochtend op tijd aan het ontbijt. Na een wandeling door het gezellige centrum (natuurlijk zagen we de rattenvanger!), begonnen ze begin van de middag met hun eerste wedstrijd. Ze verloren die met 1-0 door een penalty. Bij de tweede wedstrijd waren ze al iets scherper en na een achterstand werd er gelijk gespeeld. (1-1) .

n het prachtige buitenbad van Hameln konden de jongens op temperatuur komen (want wat was het heet) en zich klaar maken voor de volgende wedstrijden. In de derde wedstrijd in het echte stadion gingen ze helemaal los met goed voetbal en waren ze verschrikkelijk scherp. Maar liefst 9-0 winst, met fantastische goals ook nog! De vierde en laatste wedstrijd van zaterdag was tegen de koploper. Blauw-z\Zwart D2 kwam snel met 1-0 voor en gaf dat niet meer uit handen. Moe maar voldaan gingen de spelers terug naar de jeugdherberg en werd er iets meer geslapen dan de avond er voor.

Op eerste Pinksterdag moest iedereen weer vroeg uit de veren. Om half tien was de laatste wedstrijd van de poule. Deze wedstrijd had ook makkelijk gewonnen kunnen worden, maar ook nu weer gebeurde dat niet. Het werd slechts 1-1. Een derde plaats in de poule en dus spelen om de 9e tm 12e plaats. De warmte en het slaaptekort eisten hun tol. De begeleiders (Jeffrey, Kobus, Bas, Rik en Michiel) hadden ze niet op tijd in bed gekregen en het werd een walkover voor de tegenstander: 5-0 verloren.
‘s Middags de laatste wedstrijd om de 11e en 12e plaats. Onder tropische omstandigheden werd gekozen voor een feestopstelling . Dat deze wedstrijd met 3-1 werd verloren mocht de pret niet drukken. Het plezier daarna en ook in het zwembad was er niet minder om!

De laatste nacht, zondag op maandag, hadden de kinderen maar één doel: niet slapen. Een aantal hield het vol, een aantal niet. Zij die in slaap vielen, werden gebodypaint door hun medespelers. Maandag middag kwam Blauw-Zwart D2 weer in Wassenaar aan en het merendeel van de spelers heeft op de terug weg de binnenkant van de oogjes bekeken. Al met al voor D2 een fantastische afsluiting van een leuk seizoen! Bas, bedankt voor de organisatie!

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top