Skip to content

Wassenaarder Brian de Raad verdwenen op Curaçao

16 juni 20142 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse Brian de Raad verbleef voor een vakantie op Curaçao maar is sinds woensdag spoorloos. De laatste die iets van Brian heeft vernomen is zijn 20-jarige vriendin Selina. Zij ontving een anoniem telefoontje met haar vriend huilend aan de andere kant van de lijn, zo meldt Omroep West op hun website.

Brian zou vorige week woensdag terugkeren naar Nederland nadat hij op 3 juni met een paar jongens was vertrokken naar Curaçao, maar sinds dien is hij spoorloos. Afgelopen vrijdag is zijn vriendin Selina naar de politie gegaan om de vermissing te melden. Die namen gelijk contact op met Interpol om te kijken of hij was gearresteerd, wat niet het geval was. Ook heeft de broer van Brian de ziekenhuizen gebeld maar ook daar geen spoor van de Wassenaarder. Het hotel waar Brian verbleef wist wel te melden dat hij niet, zoals hij tegen zijn familie had verteld, woensdag was uitgecheckt maar een dag later.

Zijn familie en vriendin denken dat het ‚foute boel’ is, mogelijk is hij in het criminele circuit beland. Zijn moeder Bianca zegt tegenover Omroep West het volgende: ‘Mijn gevoel zegt dat mijn zoon is vermoord, maar mijn hart zegt dat hij misschien nog wel ergens is. Maar in welke toestand?’

Politieonderzoek
De recherche is druk bezig met de vermissing van Brian en ook het televisieprogramma Tros Vermist is op de hoogte van de zaak.

Lees het hele artikel op Omroep West

Update 17-06-2014 11:04
Verschillende media op Curaçao melden dat Brian zou zijn gearresteerd op de luchthaven van Düsseldorf. Maar geen van alle kan dit bevestigen zo zegt Knipselkrant Curaçao “Onze lokale politiewoordvoerder Suarez kon dat nog niet definitief bevestigen.” Ook zijn familie weet nog van niks, dit laten ze op verschillende social media en in reacties onder de verschillende artikelen weten. We houden u op de hoogte!

Update 17-06-2014 13:37
Omroep West spreekt met de politie over verdwenen Brian.

Update 17-06-2104 16:57
Vermiste Brian de Raad zit vast in Duitsland.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top