Ga naar hoofdinhoud

WK kijken bij Scouting van Woesik

16 juni 201458 second read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag was het één groot feest bij scouting van Woesik. Ongeveer 40 enthousiaste Oranjefans genoten van de spannende wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Spanje. Wat was het een topwedstrijd en wat was het gezellig om dit samen te beleven. Samen in spanning zitten, samen juichen, samen de polonaise lopen en samen napraten.

Bent u ook zo’n fan van het Nederlands elftal? En wilt u uw enthousiasme delen met andere fans? Kom dan op woensdag 18 juni en op maandag 23 juni naar Van Woesik. De Nederlandse sterren zullen stralen tegen Australië en tegen Chili. Wij zullen juichen, joelen, lachen en meeleven met alle momenten. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom. En heeft u nog niet gegeten, dan bieden wij de oplossing. We hebben met Eethuisje Duivenvoorde, gelegen tegenover Scouting Van Woesik, prima afspraken gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende betaalbare menu’s. Na aankomst bij Van Woesik doet u uw bestelling en uw heerlijke maaltijd wordt bezorgd. Scouting Van Woesik verzorgt daarbij een heerlijk drankje vóór, tijdens en na de wedstrijd.

Wij hopen met u op een geweldige pot voetbal. Tot woensdag bij Scouting van Woesik, van Duivenvoordelaan 560.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top