Skip to content

Word Vrijwilliger week 25 2014 & nog 2 weken aanmelden vrijwilligersprijzen!!

16 juni 20142 minute read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk geeft heel veel voldoening. Je leert nieuwe vaardigheden en nieuwe mensen kennen. Vrijwilligers maken onze wereld vaak net even iets mooier en zorgzamer voor anderen, de samenleving en voor zichzelf. Vrijwilligers maken het verschil. Een het staat ook nog eens heel goed op je C.V. Zet je in bij een van onderstaande vrijwilligerstaken of laat je verder inspireren op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

• Trainer/begeleider (vacaturecode E 034): Wie houdt onze ouderen fit en gezond? Wie begeleidt hen zo nu en dan op de beweegtoestellen die geplaatst zijn/worden op/in Wassenaarse velden en parken. “Olga Commandeur” opleiding voorzien.
• Voedselactie coördinator (vacaturecode G 049): Wie wil voor Dorcas voedselinzamelingsacties in de plaatselijke supermarkten organiseren voor de allerarmsten in Oost Europa en Afrika? Laat klanten bij het boodschappen doen een extra product kopen t.b.v. voedselpakketten in de actieweek in november.
• Beheerder Verenigingsgebouw (vacaturecode L 008): Wie heeft een paar uur per week tijd om het clubhuis van een Wassenaarse Scoutingvereniging te beheren?
• Chat vrijwilligers (vacaturecode H 046): Wil jij mensen die daar behoefte aan hebben “een luisterend oog” bieden? Je chat met hen via je eigen computer met stabiele internetverbinding. Het meedenken en –praten over hun problemen maakt voor hen vaak een wereld van verschil.
Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30 tot 12.00 uur. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Vrijwilligersprijzen 2014
Wassenaarders opgelet! Nog 2 weken heb je tijd om vrijwilligerskanjers voor te dragen voor een van de vrijwilligersprijzen 2014: de “Vrijwilliger van het Jaar 2014” en de “Make a Difference Award” (jongeren tot 30 jaar). Geef hen nu op via www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Kortingsaanbiedingen Vrijwilligerspas
Een greep uit de 90 aanbiedingen op vertoon van je pas: Korting bij Boeketterie, De Bloemerie, Bos Tuingereedschap, Casalux, Van Deursen Sanitair, Droomvisie, Flower Farm, Greenways, Liens Kadowinkel, Van Loenen Light Design, Magnee Kruijssen, Veka Kadowinkel, Voorham Verf & Wand, Wonen, Westgeest Serviezen & Kookwinkel, Wooncentrum Wassenaar. Voor een volledig overzicht kijk op www.vrijwilligerscdentralewassenaar.nl

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top