Skip to content

Leontien van Moorsel geeft officieel startschot Tour de Florence

17 juni 201456 second read

Wassenaar – Florence organiseert in het kader van haar 10-jarig jubileum op zondag 6 juli aanstaande de Tour de Florence. Om 11.00 uur geeft Leontien van Moorsel het officiële startschot bij het Gulden Huis, Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Daarna zal zij meefietsen met de Tour.

Feestelijke ontvangst
De Tour de Florence is een recreatieve fietstocht voor jong en oud. Er zijn meerdere routes met afstanden variërend van 17 tot 56 kilometer. De Tour gaat van Florence-locatie naar Florence-locatie. Op iedere locatie kunnen deelnemers opstappen. Zij worden feestelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Daarna beginnen zij aan de Tour met een uitgestippelde route op zak. Op elke locatie zijn leuke activiteiten. Zo worden deelnemers bijvoorbeeld toegezongen door een straatorkest of kunnen ze genieten van poffertjes of een ijsje.

Tour de Florence
De Tour de Florence past in de ambitie van Florence om in haar dienstverlening meer de focus te leggen op preventie en gezondheid. Want wie actief is, blijft langer gezond en dat heeft invloed op de kwaliteit van leven.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de Tour de Florence via www.florence.nl/tourdeflorence. Deelname aan de Tour is gratis.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top