Ga naar hoofdinhoud

Musical Zing, Luister en Vertrouw

17 juni 20142 minute read

Wassenaar – De Muziektheatergroep MIYO (Make it your own) speelt zaterdag 21 en zondag 22 juni 2014 in Theater Imperium in Leiden hun musical Zing, Luister en Vertrouw.

Muziektheatergroep Miyo maakt sinds twee jaar korte voorstellingen, sketches, kerstconcerten, optredens op festivals maar ook lange voorstellingen!

Elf jonge en stoere meiden, waaronder een aantal meiden uit Wassenaar, knokken sinds januari van dit jaar in de repetities met zang, dans en spel om tot een mooi eindresultaat te komen. In het Pinksterweekeinde speelde zij een verkorte versie van Zing, Luister en Vertrouw op het Delft Fringe Festival. Dit was een soort van try out. Dit werd open armen ontvangen door het publiek.

Zing luister en vertrouw is voor alle leeftijden en gaat over het To Be Choir dat moet vechten tegen de verwachtingen van een volgend kampioenschap. Gaat dat ze dit jaar weer lukken? Het lijkt een moeilijke race, de groep bestaat uit veel verschillende individuen die weinig met elkaar gemeen hebben. Het is nogal chaotisch. Toch doen ze pogingen om naar elkaar toe te kruipen! Zullen ze op tijd klaar zijn?

Zing, Luister en Vertrouw is zaterdag 21 juni om 20 uur en zondag 22 juni om 15 uur in Theater Imperium in Leiden te zien. Kaarten zijn 10 euro en een te reserveren op muziektheater.miyo@gmail.com of aan de kassa van het theater een uur voor de voorstelling.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top