Skip to content

Summerclass Programmeren bij BijlesinWassenaar

17 juni 201458 second read

Wassenaar – Deze zomer organiseert BijlesinWassenaar voor het eerst een Summerclass Programmeren. Van 14 t/m 17 juli leren de leerlingen hoe ze zelf apps moeten maken! Ze krijgen uitleg over de belangrijkste basisbegrippen van het programmeren, zoals: if-statements, datatypes, loops en arrays.

Daarna gaan de jongeren zelf of met een groepje aan de slag met een eigen project, waarin ze de geleerde kennis direct toepassen. Ze maken kennis met nieuwe technieken zoals Augmented Reality en leren hoe je zelf een spel kunt maken voor de Oculus Rift. Uiteraard is er ook voldoende tijd om deze Virtual Reality bril zelf te testen! De Summerclass wordt begeleid door Robin de Lange, die tevens onderzoek doet naar Augmented Reality applicaties. Hij wordt ondersteund door studenten van het Media Technology programma van de Universiteit Leiden.

De Summerclass vindt plaats op Schouwweg 13 in Wassenaar. De cursus duurt van maandag 14 t/m donderdag 17 juli, van 10.00 – 14.30. Daarna is er nog tijd om rustig door te werken aan je eigen project. De kosten voor dit unieke programma bedragen €145,- inclusief alle lunches en snacks. Geïnteresseerd? Kijk op www.bijlesinwassenaar.nl voor meer informatie of neem contact op via 06-41255835 / info@bijlesinwassenaar.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top