Skip to content

Vermiste Brian vast in Duitsland op verdenking van drugssmokkel

17 juni 201447 second read

Wassenaar – Brian de Raad die door zijn familie als vermist werd opgegeven, zit vast in Duitsland op verdenking van drugssmokkel. Dit laat Omroep West zojuist weten via hun website.

Omroep West zocht contact met de douane op de luchthaven van Düsseldorf. En die konden bevestigen dat Brian daar afgelopen woensdag was aangehouden. Volgens de woordvoerster van de douane is Brian aangehouden op verdenking van het smokkelen van drugs. Dat gebeurde toen hij vanuit Curaçao naar Duitsland was gevlogen. Hoelang Brian vast moet zitten is op dit moment niet bekend.

Brian keerde vorige week niet terug van een trip met vrienden naar Curaçao. Het laatste teken van leven was een telefoontje naar zijn vriendin. Hierin vertelde hij huilend dat hij niet naar huis kon komen, waarna de verbinding werd verbroken. De vriendin en de familie van Brian dachten dat het ‘foute boel’ was, en gingen naar de politie om hem als vermist op te geven.

Tags

VermistWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top