Skip to content

An Ocean of Stories

18 juni 20142 minute read

Wassenaar – “You can’t cross the sea merely by standing and staring at the water.” (Tagore) De bekende Nieuw Zeelandse verhalenverteller Tanya Batt keert voor de derde keer weer naar Nederland. Samen met haar muzikale partner, Craig Denham, brengt zij in het feeërieke kleine theater Het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, het inspirerende en wondermooie programma ‘An Ocean of Stories” met magische verhalen uit India over goden en koningen, oorlog en vrede.

Tanya Batt
Tanya Batt’s thuishaven bevindt zich op Waiheke Island in Nieuw Zeeland. Ze maakt regelmatig buitenlandse tournees en is een bekend gezicht op internationale Storytelling Festivals, zoals bij voorbeeld op het bekende zomer festival in Hay on Wye (GB). Ze leeft en “woont’ in haar verhalen. Eerder stond zij in Nederland voor uitverkochte zalen met haar programma’s Bedtime Stories for Grown-Ups en Letteracy (2009).

Craig Denham
Craig is een groot muzikaal talent, die bijna elk instrument kan spelen. Hij heeft zich gespecialiseerd in muziek voor theater en verhalen en dans voorstellingen. Hij en Tanya werken reeds geruime tijd samen en hebben een uitgebreid repertoire opgebouwd waaronder “Ocean of Stories”.

An OCEAN of STORIES by Tanya Batt (New Zealand)
3 July 2014 – 20.30
Koninklijke Schouwburg – Het Paradijs – Den Haag
Tickets: € 10,00 – € 25,00 www.theenglishtheatre.nl

Tags

STETWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top