Skip to content

Spektakel 2e Poldercross Wassenaar bijna weer van start (4 juli)

20 juni 201444 second read

Wassenaar – Spelenderwijs Wassenaar, bekend van de Wassenaarse Sport- en Speldagen, organiseert op vrijdag 4 juli de 2e Poldercross Wassenaar. Na een geweldig 1e jaar zullen dit jaar ongeveer 300 deelnemers meedoen. Bijna een verdubbeling van het aantal deelnemers!

Er zijn 3 categorieën: jeugd, recreanten en wedstrijdlopers. Ze zullen een 2,5 kilometer lang parcours door de slootjes van boer Den Hollander (Hogeboomseweg/Ammonslaantje) moeten afleggen, daarbij komen ze nog langs een aantal verraderlijke hindernissen. Het evenement zal om 18.15 starten met de jeugd. Om 19.00 volgen de recreanten. Hierbij zal een jury gaan kijken naar de leukst geklede deelnemers! En om 19.45 mogen de wedstrijdlopers het 2 rondes proberen. Er zullen hapjes, drankjes, muziek, veel gezelligheid en heel veel modderige deelnemers aanwezig zijn! Houd dus vrijdag 4 juli vrij om te kijken bij dit Wassenaarse spektakel!

Voor meer informatie: John Schrader (tel. 5176236), kijk op www.spelenderwijswassenaar.nl of LIKE ons op www.facebook.com/spelenderwijswassenaar

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top