Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart Vrouwen 1 trots op 2e plaats in Gramsbergen!

21 juni 20143 minute read

Wassenaar – Nadat Blauw Zwart Vrouwen 1 4e was geworden in de 4e klasse en het toernooi in Koudekerk winnend had afgesloten, stond er nog 1 toernooi op de planning. Vrijdag 13 juni verzamelden wij in onze mooie trainingspakken van autobedrijf Brekelmans & Van Wijk en Kinderdagverblijf de Witte Vlindertjes.

Vrijdagmiddag speelden wij onze eerste wedstrijd tegen CKC uit Rotterdam. Deze wedstrijd won de formatie van de Stichting Kinderdagverblijven Wassenaar met 1-0 door een doelpunt van Marieke.

’s Avonds gingen wij in onze tweelingshirts Nederland aanmoedigen in de feesttent. Mede dankzij de feestbeesten van ons damesteam, vloog het dak van de feesttent er bijna af.

Zaterdagochtend om half 9 konden wij weer aan de bak. Er werd gelijk gespeeld tegen derdeklasser SC ’t Gooi en er werd gewonnen van Velserbroek en Victoria (2-1 en 1-0).

De shirts van Stichting Kinderdagverblijven Wassenaar brachten geluk, want wij werden poulewinnaar en speelden de halve finale tegen SV Overbos. Wij kwamen met 1-0 voor, maar door knullig verdedigen wist SV Overbos toch gelijk te maken. Nu moesten er penalty’s genomen worden. Bij Blauw Zwart scoorden Nathalie, Majken en ons talent Kim Smit. Helaas miste wij ook 2x, maar gelukkig deed SV Overbos dit ook. Marieke stopte de zesde penalty. Het was Denise Vosse die ons met een schitterend hard genomen penalty naar de finale schoot!

Opstellen in rijen van twee en achter de scheidsrechter aan het veld op marcheren onder luid gejuich van de vele toeschouwers. In de finale speelden wij tegen derdeklasser ASV Victoria Boys onder leiding van Dick Jol.

Blauw Zwart was toch wel onder de indruk en ASV Victoria Boys was duidelijk een klasse beter. Ondanks de zenuwen hield Cindy ons een paar keer knap op de been en Blauw Zwart kon zelf ook een keer juichen. Het was Denise van Gent, ja die ene die normaal nooit scoort, die dat ene doelpunt wist te maken. Wij verloren helaas met 3-1, maar wij mogen trots zijn op een schitterende 2e plaats!!

Na de prijsuitreiking gingen wij uit eten in het dorpje Gramsbergen. Onze trainers Peter, Johan en Willem en sponsor Hans trakteerden ons op de overwinning, in ruil voor een rondje alcohol in de feesttent! Ze hadden de vorige avond nog niet genoeg gehad?!

Zondag was er een funtoernooi waar wij leuke spelletjes speelden in onze inloopshirts gesponsord door HWS Hoogwerker Verhuur. Tijdens dit toernooi hebben we een hoop lol gehad en de hoogtepunten van het weekend nog even besproken.

Zondagmiddag gingen wij weer terug rijden, om het weekend en het seizoen af te sluiten met een barbecue bij trainer Chris.

Dit was weer top geregeld en op deze barbecue werden er nog een aantal mensen bedankt. Wij willen de sponsors, Stichting Kinderdagverblijven Wassenaar, autobedrijf Brekelmans & Van Wijk, HWS Hoogwerker Verhuur en kinderdagverblijf de Witte Vlindertjes bedanken voor een top jaar! En natuurlijk trainers Chris, Johan, Peter en Willem!

We wensen Charlotte en Kimberley van Gent het beste verder en Nathalie wensen we veel succes bij RCL.

Het was weer top!!

Op de foto!
Boven v.l.n.r. Trainer Peter, Roxanne, Majken, Kirsten, trainer Johan, Esma, Denise V, Sponsor Hans, Femke, Cindy & trainer Willem
Onder v.l.n.r. Chrissie, Denise v.G., Nathalie, Kim, Daimy, Marieke & Susanne

Tags

VoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top