Skip to content

Midvliet zet bestuur in het zonnetje!

22 juni 20142 minute read

Wassenaar – Op 20 juni nam Ed Meester afscheid als voorzitter van het bestuur van Midvliet. Ed heeft zich 10 jaar met hart en ziel ingezet voor de lokale omroep. In deze periode kwam Midvliet tot ongekende bloei, niet alleen verhuisde de studio vanaf het Fluitpolderplein naar de prachtige studio aan de Damlaan, ook de programmering werd veel professioneler. Ed ontving van burgemeester J.W. vd Sluijs de hoogste gemeentelijke onderscheiding, de UBU, die aan burgers wordt uitgereikt.

Midvliet biedt thans 24 uur per dag publieke mediadiensten aan via radio-en televiesieprogramma’s, kabelkrant en website en houdt zo inwoners in Leidschendam-Voorburg en Wassenaar op de hoogte van het actuele nieuws in hun omgeving. De werkzaamheden die ten behoeve van de lokale publieke media-instelling Midvliet worden verricht, worden voor het grootste deel uitgevoerd door vrijwilligers.

Afgelopen vrijdag tijdens het jaarlijkse feest voor alle vrijwilligers vond een bestuurswisseling plaats. Ook secretaris Jan Piet verhoeven en penningmeester Arjen Zijlstra namen afscheid. Zij werden door alle medewerkers flink in het zonnetje gezet voor het vele werk dat zij hebben verricht en ontvingen een persoonlijk kenmerkende kunst sculptuur.

Natuurlijk nemen Ed, Jan Piet en Arjen niet echt afscheid van Midvliet, zij blijven hun eigen programma’s verzorgen. Want medewerker zijn bij de lokale omroep Midvliet is een hobby voor het leven.

Wilt u hun programma’s horen of zien en op de hoogte blijven van het nieuws in uw omgeving? Ga dan naar etherfrequenties 107.2 MHz en 107.9 MHz. Het signaal tevens is per lijnverbinding via Ziggo 92.9 MHz te beluisteren.

In het bestuur zullen Louis Bekker en Marian Cornelissens het stokje over gaan nemen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top