Ga naar hoofdinhoud

Havenconcert Excelsior 28 juni 20.30u

23 juni 201433 second read

Wassenaar – A.s. Zaterdag geeft harmonieorkest Excelsior weer zijn jaarlijkse concert bij de haven. Traditioneel de afsluiting van het seizoen. Dit keer midden in het WK voetbal en bij de muziekkeuze is daar de nodige aandacht aan besteed. Luister maar hoe.

Verder speelt Excelsior muziek waar je gelukkig van wordt, waar je op wilt dansen en muziek dat heus jeugdsentiment is. Wel moet het weer meewerken, want bij regen kan het concert niet doorgaan. Overigens, wanneer Nederland de kwartfinale a.s. zaterdag (vóór het concert) speelt, dan zal het concert plaatsvinden op het grasveld vlakbij de haven. Vanaf 20.30u kunt u voor de laatste keer dit seizoen van Excelsior genieten.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top