Skip to content

SJW Wassenaar Metal avond op 5 juli 2014

23 juni 20142 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 5 juli is het weer zover, de Metal avond van wassenaar. Het is alweer een tijdje geleden dat we in wassenaar ouderwets los konden gaan. Dus organiseert het SJW Wassenaar speciaal voor jullie weer een avondje knallende Metal.

De bands van deze avond zijn:

• SpeakerPunch
• Conorach
• Buzz Rockington

SpeakerPunch
Wie ze een keer live gezien heeft weet het: Speakerpunch is een band die knalt! Met energie als hoofdingrediënt vuurt het vijftal een cocktail van groovende riffs, strakke drumslagen en brutale teksten als een vuistslag uit de pompende speakers. Speakerpunch speelt vuige rock ‘n roll met wortels in de punkrock, stonerrock en hardrock, en werd qua sound al eens vergeleken met The Misfits en Peter Pan Speedrock. Ongecompliceerde rockmuziek met ballen dus, voor stoere mannen en vrouwen. Als er beweging ontstaat in het publiek, van knikkende koppen tot complete duw- en trekchaos, achten de mannen hun taak volbracht. Crowdsurfen toegestaan!

Conorach
Conorach is een Power Metal band uit Rotterdam. Hun muziek combineert de energie van Metal met de melodien van traditionele Europese folk muziek in een explosieve mix met een progressief tintje.
Hun teksten vertellen verhalen van historische avonturen, epische gevechten en helden. Dit lijd tot een combinatie van elementen dat niet alleen de Heavy Metal fans zal aanspreken maar ook de fans van een meer moderne sound.
Met invloeden van onder andere Falconer, Iron Maiden, Skyclad en Moonsorrow gaan deze gasten voor een spetterende avond zorgen die men niet snel zal vergeten.

Buzz Rockington
Buzz Rockington is een viermansformatie uit de regio Den Haag en staat bekend om vette gitaar riffs, beukende drums en een knallende bas.
Buzz Rockington begon ooit als project van drummer Olaf en gitarist Roop.
Eind 2010 begon dit project vastere vormen aan te nemen door het toevoegen van bassist Andemeister. In februari 2013 wordt de huidige zanger Arent toegevoegd en start Buzz Rockington met het harde werken aan de toekomst.
Buzz Rockington staat gegarandeerd voor een energieke liveshow.

Dus kom langs en ga los op de Metal avond van Wassenaar. Want één ding is zeker, een relaxte avond wordt het hoe dan ook.

Entrée: gratis Biertje: 2,- euro
Aanvang: 20:00 Adres: Dr. Mansveltkade 9, Wassenaar

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top