Skip to content

Koffieklets: Autisme of ADHD? Of allebei?

2 juli 20142 minute read

Wassenaar – Zaterdag 5 juli van 10.00 tot 13.00 uur, vindt voor de tweede keer ‘De Koffieklets’ plaats in “Theehuis Jansland” in Voorschoten. Het thema is deze keer: ‘Autisme of ADHD? Of allebei?’ De bijeenkomst is bedoeld voor ouders, partners, familieleden, vrienden en professionals om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Tijdens deze bijeenkomst staat de overlap tussen ADHD en autisme centraal. Deze twee ‘stoornissen’ hebben opvallend veel overeenkomsten en hebben wellicht dezelfde genetische oorsprong. Een deskundige zal tijdens “De Koffieklets” iets vertellen over een model dat de overlap laat zien en de genetische risicofactoren. De informatieve ochtend wordt afgesloten met het verhaal van een ervaringsdeskundige. Er is ruim voldoende tijd en gelegenheid om ervaringen en tips met elkaar te delen.

De Koffieklets is een initiatief van Minette Aalbers (iQ Coaches Leiden) en Hermen Vlothuizen (iQ Coaches Den Haag). In hun werk ontmoeten zij veel mensen die zich betrokken voelen bij autisme of AD(H)D. Geregeld wordt hen gevraagd om advies, doorverwijzing of ondersteuning. Om hier invulling aan te geven organiseren zij samen de bijeenkomst van De Koffieklets.

U kunt zich aanmelden via www.dekoffieklets.nl, maar u kunt ook zo binnenlopen. Deelname is gratis.
Adres: Theehuis Jansland, Rosenburgherlaan 7, 2252 AX in Voorschoten.
Voor vragen: Minette Aalbers (06) 29 05 61 36 of Hermen Vlothuizen (06) 45 05 71 98

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top