Skip to content

Emotievol Promenadeconcert

9 juli 201433 second read

Wassenaar – Volgende week zaterdag, 19 juli, speelt het ‘Strijkkwartet van Natalie Le Couffe’, aangevuld met een tweede cellist, in de Dorpskerk. Van 16.00 tot 16.30 uur. Toegang vrij; na afloop is er een opendeur-collecte.

Het ensemble begint met het ‘Allegro con brio’ uit het kwartet opus 18 van Beethoven, een inderdaad ‘brillant’ stuk muziek, waar de vonken van af spatten. Daarna speelt het kwartet mèt de tweede cellist het 1e deel uit het beroemde ‘Strijkkwintet in C-majeur’ van Schubert. Een compositie van diepe emotie en transcendentale schoonheid, dat wordt beschouwd als hèt topwerk in de klassieke kamermuziek en dat volmaakt tot haar recht komt in de prachtige akoestiek van onze Dorpskerk !

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top