Skip to content

Radiomakers Cultuur071 gaan Live in Concert

10 juli 201452 second read

Leiden – Woensdag 16 juli verruilen de radiomakers van Cultuur071 de studio voor een klassepodium. In het culturele hart van de stad presenteert Sleutelstad FM ‘Cultuur071 – live in concert’.

In de afgelopen twee seizoenen zijn op zaterdagochtend al heel wat artiesten de revue gepasseerd. Sommigen fris en monter, anderen brak of zelfs nog wakker. Nu presenteert de crème de la crème van de Leidse muziekscéne zich in het Scheltema, dat tot een bijzonder pop-podium is omgetoverd, je komt oren tekort! Dat komt onder meer door de deelnemende artiesten: Tom Beek, Vivienne Aerts & Frans Heemskerk, The Cannonball Johnsons, Rémon Beeftink, Jeffrey Heidstra, Olaf Caarls, Rian Evers, NASKA, The Stream, ’t Valies en Ed Citroen

De aanvang op woensdag 16 juli is 20.00 uur in Scheltema, Marktsteeg 1 te Leiden en de toegang is gratis.

Cultuur071 is het wekelijkse radioprogramma van Sleutelstad FM dat iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur wordt uitgezonden. Naast muziek komen hier allerlei culturele activiteiten in Leiden en de regio aan bod met tal van gasten uit het brede Leidse aanbod.

Tags

LeidenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top