Skip to content

Leo Maat feliciteert 65-jarig bruidspaar Van der Wel – Van der Boor

17 juli 201430 second read

Wassenaar – Komende maandag 21 juli bezoekt locoburgemeester Leo Maat het echtpaar Van der Wel – Van der Boor om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk. Het bezoek aan het echtpaar vindt plaats om 15.30 uur aan de Albertinestraat 34 in Wassenaar.

De heer Van der Wel is geboren op 22 januari 1922 in Wassenaar en mevrouw Van der Wel – Van der Boor op 28 oktober 1923 in Groningen. Ze leerden elkaar kennen tijdens een vakantie. De heer Van der Wel had een schildersbedrijf en is een geboren en getogen ‘Kerkehouter’. Op 20 juli 1949 trouwde het echtpaar in Wassenaar. Ze hebben vier kinderen, zes kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top