Skip to content

Organisatoren Schollenpop te gast bij Midvliet

21 juli 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 27 juli om 12:30 uur komen Tijn, Ramon en Marusha naar de studio van Midvliet om in Kakafonie te vertellen over het jaarlijkse festival Schollenpop dat op zaterdag 2 augustus wordt gehouden op het Zuiderstrand in Scheveningen.

Schollenpop staat voor zon, zee, strand en natuurlijk live pop- en rockmuziek. En dat allemaal gratis. Dit jaar de 18e editie van het succesvolle popfestival niet achter, maar voor de duinen van Den Haag. Om precies te zijn op het Zuiderstrand van Scheveningen. Na het alom bekende Parkpop is Schollenpop het tweede grote gratis popfestival van Den Haag.

Schollenpop kent dit jaar maar liefst drie podia. Op het hoofdpodium zijn er optredens van onder meer Tessa Rose Jackson, Town of Saints, Taymi, DeWolff en Handsome Poets. Het House of Rock-podium biedt ruimte voor onder meer Mehdi, Replayced, The3rdMan, Suburbs, Kern Koppen en Piñata. Het derde podium is de Scholtainer met ruimte voor andere In Your Face, Maple, Six Foot Leaping en Gaatie. Dit in combinatie met het strand als festivalterrein staat borg voor een gezellig dagje Scheveningen. O ja, vergeet je zwembroek en/of bikini niet voor een verfrissende duik in de zee!

Schollenpop wordt gehouden op 2 augustus. Op zondag 27 juli hoor je alles over dit festival bij Midvliet FM in Kakafonie. Tijn, Ramon en Marusha komen alles vertellen wat je wilt weten en brengen natuurlijk muziek mee van een aantal van de in totaal tweeëntwintig optredende acts.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top