Skip to content

Word Vrijwilliger week 30 2014

21 juli 20142 minute read

Wassenaar – In de deze periode zijn veel vaste vrijwilligers, een onmisbare schakel bij veel stichtingen, verenigingen en instellingen, tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. vakantie. Hoe zit dat eigenlijk bij jouw sportclub, hobbyvereniging, of het verpleeghuis van je (groot)ouders? Met elkaar kunnen we de kwaliteit van onze samenleving op peil en betaalbaar houden.

• Mentor (vacaturecode A 048): Wil jij als mentor iemand helpen belangrijke beslissingen te nemen op het gebied van verzorging of medische behandeling? Het gaat om mensen die dit zelf niet goed kunnen wegens ouderdom of een verstandelijke beperking.
• Assistentie in de moestuin (vacaturecode D 024): Heb je groene vingers en heb je geduld? Misschien wil jij samen met SWZ cliënten met een verstandelijke beperking de moestuin van de Zorg- en Kinderboerderij verzorgen?
• Wandelaars/Rolstoelduwers (vacaturecode A 079): Ook ouderen gaan graag naar buiten. Wie wil hen in de gelegenheid stellen om mee te doen aan de Rolstoel Vierdaagse die plaatsvindt op 2, 3 en 4 september (een of meerdere dagen van 14.30-17.00 uur, er wordt dagelijks gedurende ongeveer 1 uur gewandeld).
• Fondsenwerver Terminale Zorg (vacaturecode G 043): Stel terminaal zieken in staat om met hulp van vrijwilligers in hun eigen omgeving te sterven. Voor de werving en begeleiding van deze vrijwilligers zijn fondsen nodig. Wil jij jouw communicatieve vaardigheden voor het verkrijgen hiervan aanwenden?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Tijdens de schoolvakanties is de Vrijwilligerscentrale alleen op dins- en donderdagochtend geopend van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek en het gemeentehuis.

Fietsenwerkplaats 1e week augustus gesloten
De VCW fietsenwerkplaats (opgeknapte tweedehands fietsen en reparaties voor mensen met een smalle beurs) blijft gedurende de schoolvakanties geopend van ma t/m do van 10-12 uur, m.u.v. de 1e week van augustus.

Tags

VCWVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top