Ga naar hoofdinhoud

Wassenaars bedrijf myboodle.com® in de race voor The Next Entrepreneur

22 juli 20142 minute read

Wassenaar – Dit jaar wordt voor de derde keer de nationale verkiezing van The Next Entrepreneur georganiseerd door het MKB en de Rabobank. Een verkiezing om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen te vergroten. Uit Wassenaar doet dit jaar myboodle B.V. mee aan de verkiezing.

Het bedrijf van de Wassenaarders Nick J.M. Zandvliet en zijn partner Niels C. Schut. Ze zijn een paar weken geleden live gegaan met myboodle.com. Een veilig social media platform voor basisschool kinderen.

Voor een goede omgang in de digitale wereld gelden, net als in de echte wereld, regels en afspraken. Als ouder moet je hier steeds vaker aandacht aan besteden. Met myboodle.com kunnen ouders meekijken met de activiteiten van de kinderen en wanneer dat nodig is, het gesprek met hen aan gaan.

Om het voor de kinderen extra leuk te maken, zullen er steeds meer bekende spaaracties te vinden zijn in myboodle Collections. Zo kunnen ze laten zien welke collecties ze verzamelen, welke items ze al hebben en kunnen ze ruilverzoeken aan vriendjes sturen.

Als de heren met myboodle.com® de verkiezing winnen dan zullen ze het geld gaan besteden aan ludieke marketing activiteiten. Ze doen daarom een oproep aan alle lezers om te stemmen via de link www.thenextentrepreneur.nl/profiel/23955/nick-j-m-zandvliet.htm

De finale van The Next Entrepreneur 2014 verkiezing is op 9 december en vindt plaats in Theater ’t Spant! in Bussum.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top