Skip to content

YMCA Zomerkamp 2014

28 juli 20142 minute read

Wassenaar – Een geweldig zomerkamp heeft het YMCA Wassenaar achter de rug. De weersomstandigheden waren perfect. Af en toe een hele warme dag voor de uitvoer van waterspelletje en af en toe een mooie dag voor een bosspel.

Het thema van ons kamp was “op vakantie”. De tenten vertegenwoordigde daarbij een land en konden bij de landenoriëntatietocht hun landsvlag vinden die verstopt waren in het bos. Nadat de vlaggen voor de tenten waren bevestigd kon het kamp pas echt beginnen. Het beroemde inkoopspel, levend ganzenbord, levend stratego, buitenlandse sportendag, weervolvenspel, spooklijn, smokkelspel, speurtocht en roulettespel stonden op het programma. Daarnaast zijn ze dinsdag naar het zwembad de Scheg en het naastgelegen speelparadijs in Deventer gegaan. Ook stond dinsdagavond een BBQ met kampvuur op het programma en werd op de woensdagochtend een kampherinnering gemaakt. Het hoogtepunt voor veel kinderen was de donderdag met het bezoek aan het klimbos achterhoek in Ruurlo. Na een goede instructie konden de kinderen het bos verkennen en vele bomen beklimmen, tokkelen en bungee jumpen. Allemaal even sensationeel en geweldig. Op die middag werd ook nog een bezoek gebracht aan de hele mooie en gezellig stad Zutphen. Een Hanzestad met hele mooie geveltjes en vele leuke winkeltjes. De vrijdagavond was opnieuw een hoogtepunt met de Bonte avond. Vele leuke acts werden uitgevoerd, de resultaten van de tentinspectie kenbaar gemaakt en de medaille uitreiking van alle spelletjes. Al met al een top jaar waar de kinderen nog wekenlang van kunnen nagenieten.

Onze informatiepagina is te vinden op www.ymcawassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top