Skip to content

Wassenaarder Brian bekent bolletjes slikken

4 augustus 201453 second read

Wassenaar – De Wassenaarse Brian de R. die in juni werd gearresteerd op de luchthaven van Düsseldorf, heeft bekent dat hij bolletjes cocaïne heeft geslikt, dit zegt een woordvoerder van de rechtbank in Düsseldorf tegenover Omroep West.

Brian werd op 11 juni op het vliegveld van Düsseldorf gearresteerd hij kwam uit Curaçao waar hij samen met vrienden van een vakantie genoot. Brian werd door zijn familie als vermist opgegeven na een verontrustend telefoontje naar zijn vriendin, waarin hij huilend vertelde dat hij niet meer thuis zou komen. Vervolgens werd de lijn verbroken en werd er geen teken meer van Brian vernomen. Later bleek dat hij toen al in de Duitse cel zat.

De Duitse justitie beschuldigt Brian van het smokkelen en het verhandelen van drugs. In Duitsland hangt er dan een celstraf van maximaal 15 jaar boven zijn hoofd. Tegen zijn vriendin heeft hij gezegd dat hij de bolletjes onder dwang heeft moeten slikken. Brian zal waarschijnlijk binnen 2 maanden voor de rechter moeten verschijnen, tot die tijd zit hij in ieder geval nog vast.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top