Skip to content

Sportdag voor mensen met syndroom van Down bij Midvliet FM

11 augustus 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 17 augustus om ongeveer 13:05 uur komt één van de organisatoren in Kakafonie bij Midvliet FM vertellen over de sportdag voor mensen met Down die op zaterdag 30 augustus wordt gehouden.

Op zaterdag 30 augustus verzorgt de Stichting Downsyndroom Kern Haaglanden de jaarlijkse sportdag voor alle mensen met het syndroom van down en hun familie. Op de sportdag worden sportclinics gegeven door verenigingen met g-teams uit de regio. Zo kunnen de deelnemers kennismaken met diverse sporten, maar ook met de verenigingen die de sporten aanbieden.

Er kan bijvoorbeeld kennis gemaakt worden met voetbal, judo, korfbal en handbal. Ook aan de kleintjes is gedacht met activiteiten georganiseerd door Fitkids en Praktijk De Opmaat en een springkussen. Naast de sportclinics is er ook informatiemarkt waar andere vereniging zich presenteren, zoals een scoutinggroep, een schaats-, en paardrijvereniging. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door ADO Den Haag en de Rabobank.

De sportdag vindt plaats op Sportpark De Dijken (Leidschenveen), Poelpolderstraat 25 in Den Haag, en duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kernhaaglanden@downsyndroom.nl. Meer informatie over de activiteiten van SDS Kern Haaglanden is te vinden op www.kernhaaglanden.webs.com.

Op zondag 17 augustus om even na 13:00 uur hoor je bij Midvliet in het programma Kakafonie alles over de Stichting Downsyndroom Kern Haaglanden en de sportdag die op 30 augustus wordt gehouden.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top