Ga naar hoofdinhoud

Burgemeester Hoekema opent gerestaureerde muziektent op het burchtplein

16 augustus 201433 second read

Wassenaar – De gemeente Wassenaar heeft in nauw overleg met buurtvereniging ‘Burgwey’ de twee trappen van de muziektent op het Burchtplein laten restaureren – deze waren verzakt en vertoonden scheuren. Ook zijn de keermuren en de gedenkbanken in het park hersteld. De restauratie is nu voltooid en het rijksmonument is weer in zijn oude glorie teruggebracht.

Burgemeester Jan Hoekema verricht samen met De Vink Gevelwerken en architectenbureau Prent een symbolische openingshandeling van de muziektent. Dit gebeurt op zondag 24 augustus om 15.00 uur, tijdens het gratis toegankelijke muziekfestival ‘Plein Musique’ dat elk jaar in en rond de muziektent op het Burchtplein plaatsvindt. De burgemeester geeft daarmee ook de aftrap van de Wassenaarse zomerconcerten.

Tags

HoekemaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top