Skip to content

René Steijger, Organisator Westerpop te gast in Kakafonie

18 augustus 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 24 augustus om 12:30 uur hoor je van René Steijger, de organisator van Westerpop, alles over dit festival in Delft dat op 29 en 30 augustus plaatsvindt op het sportterrein van het Grotius College (vlak achter station Delft). Westerpop viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Helaas is het wel een jubileum met een zwart randje, omdat de toekomst van Westerpop uiterst onzeker is. De school zal zeer waarschijnlijk worden gesloopt en daarmee verdwijnt ook het terrein waar Westerpop al een kwart eeuw plaatsvindt. Het is goed mogelijk dat dit jaar de laatste Westerpop plaatsvindt, omdat een nieuw festivalterrein niet gemakkelijk te vinden is.

Net zoals elk jaar wordt Westerpop gehouden op vrijdagavond en zaterdagmiddag en –avond. Op vrijdag vindt onder meer de strijd om de Peter Tetteroobokaal plaats. De zaterdag is voor het grote festival met een hoofdpodium en een kleiner podium waar optredens plaatsvinden van bands in heel Europa in het kader van SEN (Stage Europe Network).

Dit jaar zijn er onder meer optredens van Tee Set, Jett Rebel, Splendid, The Kik, The Delta Saints (USA), Lulu James (Uk), Lonely the Brave (Uk), Barry Hay & Flying V Formation en Hoffmaestro (Zweden). Samen met alle vrijwilligers wordt als doel gesteld de 25e editie tot een memorabele editie te laten uitgroeien. Het nummer 25 zal dan ook extra aandacht krijgen tijdens het festival. Er worden nog extra verassingen voor het publiek ingebouwd, is het motto. Meer informatie vind je op www.westerpop.nl.

Op zondag 24 augustus om 12:30 uur hoor je van organisator René Steijger alles over Westerpop dat op 29 en 30 augustus wordt gehouden in Delft.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top