Skip to content

Nog 6 weken dan is de 2de “De 15 van Wassenaar”

21 augustus 20142 minute read

Wassenaar – Over ruim 6 weken wordt voor de tweede maal “De 15 van Wassenaar” gelopen. Heel veel Wassenaarders zijn al volop in training en gaan ongetwijfeld mooie tijden neerzetten. Maar ook matig getrainde lopers hebben nog volop kans zichzelf te ontstijgen met de looptraining die Aerofit Healthclub organiseert. Aerofit heeft namelijk speciaal voor de deelnemers aan “De15” het volgende pakket samengesteld:

Trainen voor De 15, start woe 27 augustus. Bestaat uit:
1. Zes outdoor looptrainingen op woensdagavond van 19.30-20.30
2. Ondersteunende krachttraining . Zes weken lang Milon en/of fitnesstraining
3. Individueel en persoonlijk loopschema tot 15 km
4. Kennisbijeenkomst op maandag 8 september om 20.45 : trainen op hartslag, materiaalkeuze.

Pakketprijs: € 49,00. (Gratis voor Aerofitleden)

Aanmelden voor deze training kan via http://www.aerofit.nl/nl/sport/runnersclub/trainingsbegeleiding of telefonisch op 070-5119645

De organisatoren van “De 15 van Wassenaar” zijn volop bezig met de voorbereidingen voor zondag 5 oktober. De Wassenaarse Krant zal in de komende weken exclusief verslag doen over de diverse onderdelen die “De 15” tot een mooi Wassenaar evenement maken.

Naar verwachting zullen de 500 startbewijzen nagenoeg uitverkocht raken, maar het is nu nog mogelijk om in te schrijven op de website www.de15vanwassenaar.nl. Emely Menken analyseert de inschrijvingen en ziet dat er nu al bijna 200 inschrijvingen meer zijn dan in augustus vorig jaar. “Met veel nieuwe namen en veel variatie in leeftijd en snelheid.” stelt ze tevreden vast. Wedstrijd official Remi Noordover benadrukt dat “De 15” bij uitstek een evenement voor recreatieve lopers is: “De datum is zo gekozen dat mensen gekieteld worden om na de vakantie weer even te focussen op sport en beweging. Met 6 weken licht trainen is die 15 voor heel veel mensen goed te doen. We verwachten dat de meeste deelnemers zo’n 10 tot 11 kilometer per uur zullen lopen. Een mooie tijd is leuk, maar de beleving op de route is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het feestje.”

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top