Skip to content

Oproep: Heeft u een boek geschreven, dat ook is uitgegeven?

25 augustus 201437 second read

Wassenaar – Bent of was u woonachtig in Wassenaar? En heeft u een boek geschreven, dat ook is uitgegeven? Geef u dan op voor het Wassenaars Boekenfeest. Wassenaar schrijft, leest en ontmoet elkaar!

Tijdens de Boekenweek 2015 organiseert Bibliotheek Wassenaar in samenwerking met Boekhandel De Kler een Wassenaars Boekenfeest op donderdag 12 maart 2015 vanaf 19.30 uur. Op deze avond kunnen schrijvers, die een boek hebben uitgegeven, kennis maken met hun publiek. U kunt u opgeven voor deze avond via email: m.straeter@obvw.nl.

Vermeld hierin duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres en het boek dat u uitgegeven heeft. Tevens vernemen wij graag of u bereid bent om eventueel een korte voordracht te houden over uw boek. Heeft u interesse, meldt u zich dan zo snel mogelijk aan.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top