Skip to content

ABNAMRO EIFFEL Hockey Academie Regio Den Haag weer van start!

3 september 201458 second read

Wassenaar – In 2009 richtten ABN AMRO en EIFFEL de Hockey Academie op. Inmiddels is de Hockey Academie landelijk actief in zes verschillende Regio’s. Doel is om jonge hockeyers in hun eigen regio, onder leiding van toptrainers en tophockeyers, de kans te bieden zich te ontwikkelen. De deelnemende hockeytalenten krijgen wekelijks in hun eigen regio training op topniveau. In de regio Den Haag, locatie HGC, staan de trainingen onder leiding van Helen Lejeune. Zij wordt geassisteerd door internationals uit binnen- en buitenland en spelers uit HGC Dames 1 en/of Heren 1.

De Hockey Academie-trainingen zijn bedoeld voor jongens en meisjes uit de C en D categorie. Talentvolle kinderen uit de regio Den Haag kunnen door hun vereniging worden aangemeld of kunnen zich individueel aanmelden voor de selectiedag op woensdag 10 september a.s. Let op: De Hockey Academietraining is geen vervanging van je eigen clubtrainingen.

Het 1e blok van dit hockeyseizoen staan 10 trainingen gepland op de woensdagmiddag, voor de D-jeugd van 15u00 tot 16u15 en voor de C-jeugd van 16u15 tot 17u30.

Aan de Hockey Academie zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan per e-mail aan hockeyacademie@hgc.nl of kijk voor meer informatie op www.hockeyacademie.nl onder Talententraining.

Tags

Hockey AcademieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top