Skip to content

Cursus duurzaam ondernemen

11 september 201446 second read

Wassenaar – Bent u ondernemer? Wilt u weten hoe u energiebewust kunt gaan ondernemen? Volg dan vanaf 15 september de gratis cursus Energiebewust ondernemen van het Klimaatplein.

De cursus is ontwikkeld met medewerking van onder andere MVO Nederland, MKB Nederland en de Stichting Natuur en Milieu. In maximaal 4 uur wordt u zich bewust van het energieverbruik van uw eigen organisatie en krijgt u inzicht in de mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame opwekking van energie. De cursus wordt digitaal aangeboden door middel van zelfstudie met fi lmpjes en individuele opdrachten. Bovendien kunt u gebruik maken van een interactief discussieplatform waar u met andere cursisten ervaringen uit kunt wisselen.

Op www.klimaatplein.com/eerste-mooc-duurzaam-ondernemen-van-nederland/ vindt u meer informatie over de cursus en aanmelding. Deze online cursus is een mooie opstap naar de Week van de Duurzaamheid die van 4 tot en met 10 oktober in Wassenaar wordt georganiseerd. Meer informatie hierover leest u op onze website www.wassenaar.nl/duurzaam.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top