Skip to content

De scholen zijn weer begonnen!

11 september 20142 minute read

Wassenaar – Ook het Wassenaarse Leercentrum gaat in oktober a.s. weer van start. Wilt u meer doen met uw tablet of computer? Zoals foto’s bewerken, er een fotoalbum van maken, internetbankieren, e-mailen of skypen? U leert het allemaal bij het SeniorWeb Leercentrum in Wassenaar.

Stap voor stap en onder deskundige begeleiding van onze ervaren docenten. Het Leercentrum heeft geen winstoogmerk waardoor de lessen betaalbaar zijn voor iedereen.
Ook zijn er bij het Leercentrum tal van cursussen, basis en gevorderd, op het gebied van Windows 7 en Windows 8, en toepassingen die hierop werken zoals Word, Excel en PowerPoint.

Voor werkende mensen hebben wij het plan opgevat om de Word, Excel en PowerPoint cursussen ook ‘s avonds aan te bieden. E.e.a. afhankelijk van voldoende interesse. Nieuw in dit kader is ook een introductie les Open Office voor mensen die dit (gratis) Office programma thuis gebruiken.

Op donderdag 25 september a.s., van 10.00 tot 13.00 uur, kunt u kennismaken met het Leercentrum, de docenten en de mogelijkheden die het Leercentrum biedt. U kunt zo binnenlopen en bent van harte welkom.

Aanmelden voor cursussen kan nu al: op ons telefoonnummer 06-10735360. Ook zijn wij in ons Leercentrum aan de Van Heeckerenstraat aanwezig op de inloop middagen iedere 3e. dinsdagmiddag van de maand (eerstvolgende: dinsdag 16 september van 14.00 tot 16.00 uur).

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top