Skip to content

Schitterende kampioenschappen op Tennispark de Oude Eik

25 september 201459 second read

Wassenaar – De afgelopen weken werden er op De Oude Eik heel veel wedstrijden gespeeld tijdens de onderlinge senioren kampioenschappen. Alle wedstrijden werden gestart vanuit poules zodat iedereen die meedeed in ieder geval één of twee keer kon spelen.

De kids speelden ook de finales van hun kampioenschap. 126 kids hebben 8 weken lang wedstrijden gespeeld. Dit waren een soort van voorronden om uiteindelijk te bepalen wie er in de finale stonden afgelopen weekend. Onder luidde aanmoediging van 82 kids en hun ouders werden de uiteindelijke winnaars Olivia Tacken, William Bracke, Ralph Bracke en Daniel van Hilten. De trotse nummers twee zijn Julia Rueb, Pepijn v. Straten, Sam Neijenhuizen en Joost Taets v. Amerongen geworden.

Bij de senioren zorgde Henk Tukker voor een “verrassing”. Hij wist Martijn v Leeuwen te verslaan in drie sets en werd hiermee voor het eerst kampioen bij de hoogste afdeling voor de mannen. Het grote deelnemersveld, het publiek, de BBQ ‘s, gelijk opgaande wedstrijden, de enthousiaste wedstrijdleiding en natuurlijk het mooiste weer van de wereld zorgde ervoor dat dit toernooi zo geslaagd is.

Alle foto’s staan op www.deoudeeik.nl.

Sonja, Mirjam, Marco, Loet, Mark en Henk heel veel dank voor de organisatie!

De deelnemers.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top