Skip to content

Plezierig blijven wonen en leven? Bezoek liever thuis! Haaglanden

29 september 20142 minute read

Wassenaar – We willen allemaal oud worden, maar niet oud zijn of ons oud voelen. Daarom is het goed om je voor te bereiden op de toekomst. Want wie wil er nou niet zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen? Op 24 en 25 oktober kun je op de liever thuis! beurs Haaglanden zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Het aanbod is enorm divers; van domotica tot gezonde voeding, van levensloopbestendig wonen tot alarmering en van tablet tot badkamer met comfort.

Nederland telt steeds meer ouderen, die gemiddeld steeds langer leven. Uit recent onderzoek onder 11.000 vijftigplussers blijkt dat ruim 60% van de ouderen in Nederland beter inzicht wil krijgen in de mogelijkheden en voorzieningen om prettig thuis te kunnen blijven wonen. Van de respondenten geeft driekwart aan tevreden te zijn over de huidige woonsituatie. Ongeveer tweederde van de ondervraagden twijfelt echter of de woning op hogere leeftijd nog passend is.

“Ouderen van nu zijn fitter en willen langer op een actieve, kwalitatieve manier van het leven genieten,” zegt Michiel Bos, initiatiefnemer van liever thuis!. “Er zijn ontelbaar veel producten en diensten en initiatieven die dit mogelijk maken. Wij vinden dat al deze informatie helder en overzichtelijk moet worden aangeboden. Zodat iedereen daarin zijn eigen keuzes kan maken voor nu of voor in de toekomst. Dat is de gedachte achter liever thuis!”

De praktische informatie en concrete oplossingen die je op de beurs tegenkomt bieden veelal gemakken waar je, ongeacht de leeftijd, plezier van hebt in de dagelijkse bezigheden. Uiteraard hoeft het leven niet minder prettig of comfortabel te zijn op hoge leeftijd. Er zijn tal van oplossingen die helpen alledaagse zaken makkelijker, sneller of veiliger te kunnen verrichten. Op liever thuis! Haaglanden wordt alles overzichtelijk gepresenteerd middels verschillende stands, gratis workshops/lezingen en entertainment.

Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een gratis toegangskaartje op: www.lieverthuisbeurs.info

Beursinformatie:
Wanneer: vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober 2014
Waar: De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk
Openingstijden: dagelijks van geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur
Adres en route: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Bereikbaarheid: De Broodfabriek is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.
Meer informatie: Kijk op: www.lieverthuisbeurs.info

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top