Skip to content

Word Vrijwilliger week 40 2014

29 september 20142 minute read

Wassenaar – Voor veel mensen volkomen vanzelfsprekend: Je inzetten voor de (sport)vereniging (bijv. de voorzitter, competitieleider, terreinverzorger) , voor anderen (volwassenen, kinderen, dieren/natuur met een hulpvraag), voor cultuur (bijv. de suppoost, de sinterklaas, de vrijwilligers bij evenementen), onze veiligheid (de vrijwillige brandwacht of strandwacht) enz. enz. Heb jij jouw maatschappelijke project al op je netvlies? Samen houden we de kwaliteit van onze samenleving op peil en betaalbaar. Welke vrijwilliger schuilt in jou? Laat je inspireren op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

• Helpende hand bij avondmaaltijd (vacaturecode A 082): Wie wil in een woonvoorziening voor 6 dementerende bejaarden een handje helpen bij het voorbereiden en zo nodig nuttigen van de maaltijd tussen 16-19 uur.
• De St. Bartiméus Sonneheerdt maakt zich sterk voor blinden en slechtzienden. Zij organiseren projecten die het hen toch mogelijk maken om zo zelfstandig mogelijk te leven, mee te doen in de maatschappij en hun talenten te ontwikkelen. Wil jij in Wassenaar de jaarlijkse collecte organiseren (vacaturecode G 028) die deze projecten mede mogelijk maakt?
• Of collecteer (vacaturecode G 029) een paar uurtjes in de collecteweek van 13 t/m 18 oktober voor de Stichting Bartiméus Sonneheerdt.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in de gemeente, in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top