Skip to content

Langstraat opgefleurd door Dansstudio Snel en Lenig

30 september 20142 minute read

Wassenaar – Zaterdag 27 september, het was mooi weer, een echte nazomerse dag. Veel kinderen op de kindermarkt in de Langstraat van Wassenaar. En het nodige winkelende publiek; Wassenaar leeft.

Toen opeens was er naast de drukte van de kindermarkt ter hoogte van de parkeergarage in de Langstraat een danseres met muziek. En toen kwam er nog een danseres, nog eentje en nog eentje…… Wat gebeurt er nu? En binnen 2 minuten was het een dansende gezelligheid in het dorp. Trekkend van de garage naar Broeders door de Langstraat onder begeleiding van muziek. Het winkelend publiek bleven staan, winkeliers gingen in de ingang staan van hun winkel; Wassenaar fleurde op.

Bij Café Broeders op het plein werd een eind demonstratie gegeven. Dansstudio Snel en Lenig gaf een kleine demonstratie; streetdance, modern dance en klassiek ballet. Waarbij streetdance wel opeens een hele letterlijke betekenis kreeg. En de dames van klassiek ballet op hun spitzen ook een knap stukje demonstreerden. Het was een echte verrassing voor het publiek. Twintig leden en leraressen Laura Cappetti, Joëlle van Schijndel en Asuka Watanabe van de Dansstudio deden mee aan deze flashmop, die van begin tot einde zo’n 20 minuten duurde. De choreo was opgezet door Laura Cappetti, Joëlle van Schijndel, Asuka Watanabe en Annalee Duppen, die de projectgroep van Snel en lenig begeleidt.

IMG 4359

En omdat het zo leuk was en het weer natuurlijk helemaal geweldig, werd het allemaal nog eens herhaald. Wassenaar werd twee keer ‘spontaan’ opgefleurd door de dansgroep. Dansstudio Snel en Lenig gaf opeens een stukje gezelligheid aan het dorp. Hopelijk gaan ze dit herhalen!

Denk je nu van dat wil ik ook, kom gerust langs: www.snelenlenig.nl. Een proefles kan altijd. Aan het einde van het schoolseizoen komt er weer een spetterende gigantische jaarlijkse dansuitvoering. Voor meer informatie neem contact op met dans@snelenlenig.nl.

IMG 4241

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top