Skip to content

Ronn van Etten te gast in Kakafonie

30 september 201455 second read

Wassenaar – Op zondag 5 oktober om 13:05 uur is Ronn van Etten te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. In het dagelijks leven is Ronn actief op personeelsgebied en schreef hij een boek over positief scheiden. Ook maakte hij meerdere dichtbundels. Ronn van Etten is ook actief in de muziek en dat is de reden dat hij te gast is in Kakafonie. Ronn is creatief musicus. Hij is componist, tekstdichter, arrangeur, zanger, gitarist en multi-instrumentalist.

Ronn van Etten was en is actief in verschillende bands en verschillende projecten, zoals Rudy Bennett & The New Motions, muziekgroep Flirt en New Page. Hij maakte diverse albums, waaronder het Nederlandstalig album ‘Stil en Verwonderd’ en het album ‘Love and Jazz songs vol 1’ (vol. 2 is in voorbereiding), het album ‘Tribute to Elvis’. Ronn van Etten is bezig met een dvd met Nederlandstalige muziek en video-clips en werkt aan een album met origineel pop-materiaal. Het nummer ‘You make me happy’ is onlangs verschenen.

Op zondag 5 oktober om 13:05 uur kun je nader kennismaken met Ronn van Etten, je hoort muziek van zijn cd’s en hij zal live een aantal nummers spelen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top